24. jaanuar 2011

Hubane kodu - Atsi jaanuar

Nüüd on need siis valmis. Kokku tuli algse kaheksa asemel seitse heegeldatud lillepoti ümbrist/kaunistust. Lõngaks kasutasin Aade Artistic Green Yellow lõnga ja tegemiseks 3.5mm heegelnõela. Kaunistamiseks kulus veidi valget lõnga ka.

Idee sain kaudselt ühe esimese jaanuari töö esitanud nilssoni teekannu soojana hoidjast. Algselt mõtlesin teha tassi soojendajaid või nõudepesumasinas koledaks läinud klaaside ümbriseid. Kahjuks ei tulnud head ideed nende teostamiseks.

Kokkuvõttes said ümbrise kõik lillepotid, millel kas polnud ilusat potti või olid lihtsalt valgete pottidega. Ilma jäid ilusate värviliste või eriliste pottidega lilled. Loobusin ühele lillele ümbrise tegemisest ja täna nagu needus läks see pott katki ka :S


Seda postitust alustasin 11.jaanuar
Otsustasin end kokku võtta ja osaleda Hubase kodu projektis isetegija.net-s.

Nähes Talli-Anni jaanuari töö valmimist tekkisid süümepiinad ja tegin oma tööga ka algust. 

Vihjates võin öelda, et tegemist heegeldamisega, kasutan Aade artistic üleminekuga rohelist lõnga ja natuke valget lõnga ka. Töö ehib minu lemmikuid, kes/mis muudavad minu arvates kodu oluliselt hubasemaks.
Töö koosneb vähemalt kaheksast osast, millest kuus on valmis. No pakkuge, millega võib tegu olla :P Vihjeks veel, et ma pole mitte kunagi enne selliseid asju teinud ja pole otseselt kuskil näinud ka.

7 kommentaari:

  1. Kas need võiks olla heegeldatud kuumaalused?

    VastaKustuta
  2. Ma pakuks siis lillepoti ümbrised. Või siis küünlajalgade tegemine. Raamaturiiuli tuunimine. Rohkem ma ei tea, mis hubast kodu tekitaks... :P

    VastaKustuta
  3. ..jee üks vastustest oligi õige!

    VastaKustuta
  4. see näitab, et kunagi ei tohi kedagi ega midagi mängust välja jätta. Pott lihtsalt solvus, et ta ei olnud piisavalt tähtis, et talle ka ilu ümber saaks :)

    VastaKustuta