25. aprill 2011

Punase ja helerohelisega kevadised fimost kõrvarõngad ja kaelakee


Ma siis lõpuks postitan oma fimo meisterduste pildid ka üles :)

Põhjus, miks ma valisin sellised värvid(punane/hall ja heleroheline)on väga lihtne. Esiteks mulle meeldib kohutavalt punane värv ja heleroheline tundus kuidagi sobilikult kevadine :) Ja lõpuks ma mõtlesin, et miks mitte :) Vahel võib ju proovida värve, mida tavaliselt kokku ei sobitaks:)

Õppisin selle meisterdamise käigus, et ma olen jätkuvalt kohutavalt aeglane ja et ma ei saa minna ametlikule fimo koolitusele. Võib-olla siis saaks minna kui Ats kaasa tuleks ;) ja mind abistaks kui ma maha jääks :P Terve õhtu Ats ootas mind järgi, siis umbes poole fimotamise peal, ema mõtles ka proovida. Nad mõlemad lõpetasid enne mind.

Ja nagu alati õnnestus just minul saada kokkuvõttes kõige rohkem materjale ja seega ka rohkem tööd ehte kokkupanekul. Ning valmis on minu komplekt arvatavasti selle pärast, et ma vaatasin, mis kinnitusosasid/lülisid vaja on ja kui kõik fimo tükid olid valmis ühendamiseks, alles siis ka reaalselt ühendasin ära. Mulle ei meeldi teha erinevate meetoditega täiendatud ehteosasid läbisegi, sort haaval on ikkagi parim :)

Ja otseloomulikult tuleb osata delegeerida :) Ma tänan Atsi minu fimokate lakkimise eest ;) Tõesti meisterlikult tehtud töö ja otseloomulikult Siku sinu tehtud rõngad on alati parimad :)

Ats oskab tõeliselt hästi fimo tegemist õpetada!

Ning kokkuvõttes ma jäin rahule oma komplektiga :) Suutsin enam-vähem oma visiooni täide viia :)

2 kommentaari:

  1. Mulle väga meeldisid sinu helmed ja valmis komplekt meeldis ka :)

    VastaKustuta
  2. Väga kaunis tulemus. Nüüd hakka kandma ka. Isikupärane ehe annab enesetundele palju kaasa.

    VastaKustuta