31. august 2011

Hubane kodu - Atsi august

Lõpuks ometi on see kaua tehtud kaunike valmis. Lootsin esitada juuli tööks, aga nüüd hoopis viimasel hetkel läheb augusti eest. 

Minu vaieldamatu lemmik on hetkel Margaret Sherry ja tema imearmsad loomakesed. Muster pärineb "The best of Margaret Sherry" ajakirjast ja kannab seal nime "Coffee and cuddels". Täpselt üks ühele ma mustrit jälgida ei suutnud ja tegelikkuses näpukaid jagub. Samas las ollagi veidi omanäoline. Lisaks on värvid veidi teised ja üldpilt tumedam, aga see ei olegi oluline. Oluline on see, et need neli armast kiisut hakkavad kaunistama poja toa seina ja temale need juba meeldivad. Hetkel on puudu veel raam ja no mitte ei taha mingit suvalist ümber panna. Otsin veel veidi ja siis saab ka seinale ära asetada.

Varasemad postitused samal teemal siin:


11.07.2011
Nüüd vihjan veidi ühe järgmise pooleli oleva projekti kohta. Tahaks esitada selle Hubase kodu juuli tööna. Valmis on hetkel nii palju ;) No pakkuge, mis sellest saama hakkab?


Mulle nii meeldib ristpiste. Tõenäoliselt ka sellepärast, et muudes tehnikates ei ole ma eriti kodus. Meeldib kuidas pilt hakkab tulema ja kujunema. Esialgu ei saa mitte midagi aru ja sel korral on valitud muster ka paljudest toonidest koosnev ning päris pildi kujutise tekkimiseni läheb aega. See pilt on tehtud juba mitu päeva tagasi - tegelikkuses on nüüd juba hoopis teine pilt :)

21.07.2011
Kuskil nädal aega tagasi oli asi nii kaugel. Unustasin enne pildi kaamerast laadida ja näidata.

3 kommentaari:

  1. Esimene mõte on mingi anum, näiteks uhke mustriga teekann.
    Teine oleks nagu kellegi kõrv.

    VastaKustuta
  2. Kolmas mõte on Bassu. Nüüd panin küll täppi.

    VastaKustuta
  3. Põhimõtteliselt on mõlemad kommentaarid õiged - mitte küll täpselt, aga lähedased :) ja tegelikult oled sa seda mustrit tõenäoliselt juba näinud ka.

    VastaKustuta