8. august 2011

Blogi esimene sünnipäev!

28.07.2011
Juba nädala pärast võib meie pisikene blogi pidada esimest sünnipäeva. 

Esimene aasta on küll möödunud nii kiiresti. Postitusi ikka on jagunud ja  veidi on olnud ka piilujaid.

Nüüd üleskutse piilujatele ja ka blogi kaasautoritele! Ole kena ja kommenteeri - mis oli sinu selle esimese aasta lemmik meie tegemistest! 

Mul on üks pisike üllatus kõigi kommenteerijate vahel välja loosida. Aega on kuni 03.08.2011 südaööni.
Kõrval olev pilt pärit siit


04.08.2011
Suured tänud kommenteerijatele! Eks ma ise umbes nii arvasin ka eelnevalt kommenteerijate arvu suhtes. Loosimise ja üllatusega on väike viivitus,  aga tuleb-tuleb! Lisaks luban väikest statistikat ka, aga täna on Talli-Anni sünna ja kõik asjad veidi venivad :)

08.08.2011

Lõpuks ometi saan lisada infot ka lubatud üllatuse kohta. Eks ma mõtlesin üht ja teist pidi. Tegelikkuses oli nädala lõpp nii kiire, et lihtsalt ei jõudnud varem tegeleda. Lõpuks otsustasin üllatada kõiki kommenteerijaid. Minu õnneks olid kõik ju tuttavad näod ja sain mõelda üllatuse just konkreetsele inimesele.
Selle korra üllatusteks on siis mummu kõrvarõngad - 3 traadiga mähitud ja üks itaalia klaasist mummudega.

Vahepeal oli tegelikult mõte teha hoopis võtmehoidja/mündikott. Hetkel jätan selle välja loosimata ja kasutan hoopis ise. See tehtud siis aafrika lilledega motiividest, sisse on õmmeldud/heegeldatud linane vooder, et saaks ka münditaskuna kasutada. Üles äärde lisasin nahkpaela kotikese sulgemiseks. Esimene versioon on siis selline, järsku kunagi tuleb veel mõni parem/otstarbekam versioon ka.








6 kommentaari:

  1. Naljatilk, kuidas on võimalik lemmikut valida?
    Aga minu suur armastus on ikka ehted :)

    VastaKustuta
  2. No ma ei teagi, mis päris lemmik nüüd on :P
    Aga mulle isiklikult meeldisid kõige rohkem Atsi lõvi ja Siq kampsun (-> need mis nad mulle tegid ;) ).

    VastaKustuta
  3. Oh kui raske ülesanne! Kõige rohkem läks südamesse sünnipäevakink: oma kodus traadiväänamiskursus. Tahaks nii väga veel juurde õppida ja ehteid ise luua.
    Kuid ära märkimata ei saa jätta amiguruumi loomakeste heegeldamist, kuigi ainult kaks loomalast olen seni valmis saanud.
    Kõige-kõige mõnusam on see, et tänu oma suurtele lastele, blogile ja isetegijale olen tee käsitöö juurde taas leidnud.

    VastaKustuta
  4. väga raske on ikka valida kõige lemmikumat.
    kindlasti meeldis mulle Talli-Anni sünnipäeval tehtud traadiväänamine, siis fimo koolitusel õpitu rakendamine ja muidugi isetehtud jõulukingid. pani ikka loomingulisuse vägagi proovile. samas peab ütlema, et kõik said väga hästi hakkama.

    VastaKustuta
  5. Ise ma ei kommenteerinudki teemat...

    Minu jaoks panid silma kõige enam särama loomulikult amigurumid ja aafrika lilled. Kahju on, et ehete teema soiku jäi - nüüd ei jää muud midagi, kui parandada viga.

    Lisaks meeldisid mulle selle esimese aasta juures kõige enam ühised tegemised - fimo, voltimine, ehted ja muu. Koos on mõnusam!

    VastaKustuta
  6. Tänan toreda aasta eest!
    Käsitöö on nii loov, rikastav, rahustav, ühendav tegevus. Tunnetan üha enam, et meis igaühes on väga palju ühist ja samas erilist, mida omavahel jagada ja millest häbenemata vaimustuda.

    VastaKustuta