28. oktoober 2012

Sügisene koti eri

Vahepeal on valminud tegelikult päris mitu pisemat sorti heegeldatud kotti ja üks kootud ka. Pole kuidagi jõudnud lihtsalt pildistamiseni.
 See kott on ühest eriti karmist takinööri laadsest materjalist. 100% ei julge öelda, et on takunöör. Õige toon on tegelikult veidi kollakam. Selline 1 kg sibulate jaoks. Üsna jäik ja ei veni eriti. Mõõdud: pikkus koos sangaga 35cm ja laius 16cm. Sang ise on 10cm.
35 (10)*16

 Natukene jäi nööri üle ja proovisin hoopis kududa suurte varrastega. Minu arvates tuli päris huvitav ja nüüd see on minu köögis kasutusel. Kududa sellist oli ikka väga füüsiliselt raske tegevus :) Mõõtudeks sai koos sangaga pikkus/kõrgus 23cm ja laius 23cm, ilma sangata koti osa mõõdud 10*23cm 

Üks kott tavalisest takunöörist ka. Sellel on peenike sang ja oluliselt suurem kui esimene kott siin. Sama kodus sibulaid mõlemal sees. Õige toon pigem pruunikas kui hall tegelikult. Mõõdud: pikkus koos sangaga 38cm, ilma sangata ainult koti osa 23cm ja laius 22cm.
Mulle nii meeldib see jäme linane lõng (või puuvillane - tegelikult pole taaskord 100% kindel, kuna pakendil polnud märget ja müüjad ajavad igakord erinevat juttu ).Väga mõnus on seda heegeldada ja kott saab ka armas. Jälle selline veidi suurem mahutamaks parajat portsu lõngakerasid või siis hoopis ühe kiire poes käigu kraami. Selle koti tooniks on loodusvalge. Mõõdud 21*34cm. Tegelikult on valmis ka lumivalge samasugune veidi suurem kott, kuid see ootab veel pildistamist. Lumivalge mõõdud 21*38cm.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar