28. november 2010

TK: Lõpetamata asjade lõpetamine

Umbes aasta tagasi tahtsin hirmsasti oma kõhubeebile ühe teki teha. Siis olin veendunud, et tuleb lapitekk ja tegelikult sai fliisi ostetud ka sama mõttega. Reaalselt alustades otsustasin hoopis lisada valgele fliisile loomakeste pildid ja loobusin lapiteki ideest.

Nüüdseks on kõhubeebist kasvanud tõsine mees ja üks mõnus tekike/pleed kuluks ikka ära. Lisaks otsustasin osaleda Isetegija lõpetamata asjade lõpetamise projektis. November peaaegu läbi ja minul tekk ikka lõpetamata. Võtsin end eile käsile ja ajasin viimased loomad ka külge. Algne idee oli loomulikult asetada kõik ilusti sümmeetriliselt. Nii nad ka kõik nõeltega külge kinnitatud olid. Loomulikult unustasin eile enne õmblema hakkamist kontrollida asukohti. Nii ongi mõned loomad jalutanud uutele kohtadele :)

Õiged värvid on ülemisel pildil. Mõõtmeteks sai 130*150 ja peale läksid lõvipoisid, elevantsid, jõehobud ja kaelkirjakud :)

Kõige olulisem selle asja juures oli enda kokku võtmine ja asja ära lõpetamine :)

1 kommentaar:

  1. Tore, et valmis said ja päris suurele pojakesele sobib uus tekk vägagi. Talle ju meeldib pehmete tekkide vahel mõnuleda.

    VastaKustuta